Digitaal drukwerk

Digitaal drukken bij Gld print & media: de voordelen

  • Vergelijkbaar met offsetkwaliteit in kleur en zwart.
  • Digitaal drukken tot het formaat 53×75 centimeter.
  • Constante kleurkwaliteit door colormanagement en ISO 12647.
  • Milieuvriendelijk door productie op maat en FSC® certificering. ISO 9001:2000 en ISO 14001 gecertificeerd.
  • Beste afdrukkwaliteit en beste prijs/kwaliteitsgarantie.
  • Geschikt voor full-colour en Pantone PMS drukwerk in kleine oplage.
  • Mogelijkheden tot personaliseren voor bijvoorbeeld directmail acties.
  • Zeer flexibel door printing on demand. Professionele afwerking.
  • Direct droog, dus snel verwerkbaar en bijzonder snel klaar.

Digitaal drukken, ook wel digitaal printen genoemd. Snel, zeer geschikt voor kleine(re) oplages en van zeer hoge kwaliteit. Om niet te zeggen: de hoogste kwaliteit digitaal drukwerk. Gld print & media heeft, als eerste drukkerij in de Benelux, een HP Indigo 12000 machine in haar machinepark. En daar maken we maar al te graag de blits mee. Niet dat wij nu nieuw zijn op het gebied van digitaal drukken want onze ervaring gaat alweer 15 jaar terug.

Digitaal printen op elk formaat

Denk je eens in wat je allemaal kunt met een 7-kleuren digitale drukpers, de HP Indigo 12000, die naast haarscherp full colour ook dekwit en Pantone pms-kleuren drukt. Ook op groot formaat, inclusief saffier coating, het drukken met witte inkt of Pantone pms kleuren, zodat alle papiersoorten optimaal bedrukt kunnen worden. Als één van de enige drukkerijen in Nederland kunnen wij namelijk het A2+ formaat variabel bedrukken in de zo bekende HP Indigo-kwaliteit.

En ook al zijn wij van huis uit gecharmeerd van offset drukwerk, de kwaliteit en mogelijkheden van deze digitale drukpers inspireren ons enorm. Bovendien doet de kwaliteit van digitaal printen in geen enkel opzicht onder voor offset drukwerk. Zo drukken wij boeken, huisstijlen (visitekaartjes, briefpapier, enveloppen), datasheets, flyers, folders, brochures, posters, kaarten, uitnodigingen, menukaarten, mailings, fotokaarten, verpakkingen, promotioneel drukwerk…

De digitale drukkerij in Arnhem

Digitaal drukken is zeer geschikt voor full-colour print in kleine oplages, variabel drukwerk en op elk formaat. Met daarbij de mogelijkheid om het drukwerk te personaliseren. Dat biedt flexibiliteit voor bijvoorbeeld flyers drukken, directmail, printing on demand en web printing (via ons zusje Printis). En hierbij zorgen wij uiteraard ook voor de planning en logistiek en fulfilment.

Meer zien? Klik hier om naar ons portfolio te gaan. Meer weten? Bel +31 (0)26 384 01 84 of mail naar info@gldprintmedia.nl
“Digitaal drukken is zeer geschikt voor full-colour drukwerk in kleine oplages”