Digitaal drukwerk

Digitaal drukken. Snel, zeer geschikt voor kleine(re) oplages en van zeer hoge kwaliteit. Om niet te zeggen: de hoogste kwaliteit digitaal drukwerk. Gld print & media heeft, als eerste drukkerij in de Benelux, een HP Indigo 12000 machine in haar machinepark. En daar maken we maar al te graag de blits mee.

Printen op elk formaat

Denk je eens in wat je allemaal kunt met een 7-kleuren digitale drukpers, die naast haarscherp full colour ook dekwit en pms-kleuren drukt. Ook op groot formaat, inclusief saffier coating.

En ook al zijn wij van huis uit gecharmeerd van offset drukwerk, de kwaliteit en mogelijkheden van deze digitale drukpers inspireren ons enorm. Bovendien doet de kwaliteit van digitaal drukwerk in geen enkel opzicht onder voor offset drukwerk. Digitaal drukken wij boeken, huisstijlen (visitekaartjes, briefpapier, enveloppen), datasheets, flyers, folders, brochures, posters, kaarten, uitnodigingen, menukaarten, mailings, fotokaarten, verpakkingen, promotioneel drukwerk…

Kortom

Digitaal drukken is zeer geschikt voor full-colour drukwerk in kleine(re) oplages, op ieder formaat. Met daarbij de mogelijkheid om het drukwerk te personaliseren. Dat biedt flexibiliteit voor bijvoorbeeld direct mailings, printing on demand en web printing (via ons zusje Faktor50). En daarbij zorgen wij uiteraard ook voor de planning en logistiek en fulfilment.

Gld print & media digitaal: voordelen

Digitaal drukwerk, vergelijkbaar met offsetkwaliteit in kleur en zwart. Printen op elk formaat. Constante kleurkwaliteit door colormanagement en ISO 12647. Milieuvriendelijk door productie op maat en FSC® certificering. ISO 9001:2000 en ISO 14001 gecertificeerd. Beste afdrukkwaliteit en beste prijs/kwaliteitsgarantie. Zeer geschikt voor full-colour drukwerk in kleine oplages. Mogelijkheden tot personaliseren voor bijvoorbeeld directmail acties. Zeer flexibel door printing on demand. Professionele afwerking. Direct droog, dus snel verwerkbaar en bijzonder snel klaar.

Meer zien? Klik hier om naar ons portfolio te gaan. Meer weten? Bel +31 (0)26 384 01 84 of mail naar info@gldprintmedia.nl
“Snel, zeer geschikt voor kleine(re) oplages en van zeer hoge kwaliteit.”