Over ons

Voor ons begon het allemaal in 2000. Toen wij, vanuit een gevoel van onvrede over hoe het er destijds in de drukkerijbranche aan toe ging, besloten het op ‘onze’ manier te gaan doen. De kennis en – vooral – de drive, die hadden we. Met twee drukkers, een afwerker, een dtp-er, twee orderbegeleiders en een directeur begonnen wij een drukkerij waar men oog had voor het leveren van kwaliteit en het nakomen van afspraken.

Onze eerste order, die we op 17 november 2000 inschreven, markeerde het begin. Het begin van een een tijdperk waarin veel is veranderd, de branche meer dan eens onder druk kwam te staan, onze organisatie en ons dienstenpakket is gegroeid en waarin we veel hebben kunnen doen, zien en leren.

En nu, met een nieuwe strategie, een nieuwe naam en identiteit en heldere focus, zijn we klaar voor de toekomst. Een toekomst waarin wij nog steeds iedere dag onze passie en vakkennis inzetten om meerwaarde te creëren op het gebied van print, media en visuele communicatie vraagstukken. Met een team van bevlogen vakmensen die een voorliefde hebben voor mooie producten. Producten waar onze opdrachtgever en wijzelf trots van worden en inspiratie van krijgen. Vooral dat laatste is belangrijk. Inspiratie en inspireren houdt ons jong, dynamisch en scherp. Want zeg nu zelf; ‘gewoon’ produceren, dat kan iedereen.

Gld print & media

Onze passie, jouw meerwaarde.

MVO

Gld print & media wil met haar manier van ondernemen meewerken aan het welzijn van mens en maatschappij. Aan een gezonde aarde en aan de voortvarendheid van onze economie. Wij proberen op al deze fronten zo verantwoordelijk mogelijk met het milieu om te gaan.

Wij werken met groene stroom en plantaardige inkten en produceren op een CO2-neutrale manier. Maatschappelijk verantwoord ondernemen gaat uiteraard over meer dan alleen duurzaamheid en het ontlasten van het milieu. MVO draait om people, planet en profit.

Wil je meer weten? Kom eens langs voor een rondleiding in ons bedrijf of lees ons jaarverslag.

“Een team van bevlogen vakmensen die een voorliefde hebben voor mooie producten.”