Signing

Visuele communicatie, in de breedste zin van het woord, is een essentieel onderdeel van onze missie. Vanuit dat perspectief is het niet meer dan logisch dat Gld print & media ook print, plot en produceert op groot formaat. De montage op locatie worden door ons eigen montageteam uitgevoerd. Neem een kijkje op ons portfolio om te zien welke projecten wij hebben uitgevoerd voor diverse tevreden klanten.

Print groot formaat en signing

Sinds 2006 ondersteunen wij onze opdrachtgevers naast offset en digitaal drukwerk, ook op het gebied van point-of-sale (POS) communicatie, winkelreclame, posters, geveldoeken, spandoeken, vlaggen en banieren bijvoorbeeld. Zowel voor indoor als outdoor reclame toepassingen. Dus ook gevelreclame, reclameborden en autobelettering voeren wij met veel liefde uit.

Wij bieden onze opdrachtgevers een zeer hoge kwaliteit op uiteenlopende materialen, papiersoorten en canvasdoeken. Zoals gezegd, op groot formaat. Onze Agfa rollenprinters printen tot 3,5 meter breed en minimaal zo lang als onze voorraad materiaal strekt. Op de nieuwste generatie vlakbedprinters printen wij tot een dikte van 4 cm door middel van de unieke Led-technologie. Hierna frezen en snijden wij de verschillende materialen automatisch op de Zund snijtafels. Deze machines snijden op de tiende millimeter nauwkeurig. Al onze binnen- en buitenreclame verzorgen wij in onze eigen productie.

Grote diversiteit aan materialen

XL-prints, verpakkingen of custom objecten. Op karton, PVC, metaal of op hout. Full colour, dekwit, groot of klein. Je moet van goeden huize komen om iets te bedenken wat wij niet kunnen printen, produceren en afwerken met onze rollenprinter, vlakbedprinter en plotmachine.

Wij printen en drukken Forex, Reboard, Plexiglas, Golfkarton, Kanaalplaat, Spandoek (Vinyl). Kortom, een grote diversiteit aan materialen en productiemogelijkheden. Kom kijken en laat je inspireren. Wij adviseren je graag en worden net zo enthousiast van een mooi eindresultaat als jij.

Meer zien? Klik hier om naar ons portfolio te gaan. Meer weten? Bel +31 (0)26 384 01 84 of mail naar info@gldprintmedia.nl
“Gld print, plot en produceert op groot formaat.”