Offset drukwerk

Gld print & media is van oudsher een offset drukkerij. Een familiebedrijf waar men altijd met passie voor het vak en liefde voor drukwerk heeft gewerkt én nog steeds werkt. Het is die passie, in combinatie met onze hoogwaardige drukpersen en de vakkennis van onze drukkers, die zorgt voor een resultaat waar wij trots op zijn. En, niet te vergeten, onze opdrachtgevers ook.

De geur van vers drukwerk

Of het nu gaat om het drukken van boeken, brochures, huisstijlen of promotioneel drukwerk – in één, twee, drie PMS kleuren of full colour – er gaat wat ons betreft nog steeds niets boven de geur van vers drukwerk.

Drukinkt op gestreken, ongestreken, stevig of zacht papier. Als er iets is waar wij als vakmensen ook graag in adviseren en over meedenken dan is het wel papier. Omdat iedere papiersoort anders ‘werkt’. Een wezenlijk onderdeel van het totale drukproces en van het eindproduct dus.

Inspiratie

Je bent van harte welkom om inspiratie op te komen doen. Wij hebben een grote collectie papiersoorten die je kunt bekijken en voelen. En mocht je vragen hebben of advies willen, ook als het op bindwijzen en afwerking aankomt houden onze medewerkers ervan om uitgedaagd te worden. Als je bij ons langskomt kun je meteen wat vers drukwerk snuiven.

Uiteraard werken wij IPA-vrij. Onze drukkerij draait 17 uur per dag en wij produceren op voorraad en/of just-in-time.

Gld print & media offset: voordelen

Hoogste kwaliteit drukwerk dankzij modern machinepark. Offset drukken is voordelig bij middelgrote tot hoge oplages. Scherpe prijs als gevolg van een optimale bezetting van de machines. Alle soorten papier en afwerking mogelijk. Persoonlijk advies in papiersoorten, materialen, uitstraling en afwerking. Uitgekiend colormanagement door professionele prepress afdeling en strenge prepress controles. Met een eigen afdeling dtp in huis kunnen wij uw drukwerk ontwerpen, opmaken en aanpassen. Papieren proefdrukservice. Ook drukken wij zeer diverse papiersoorten in offset. Hierbij de keuze om in full color of in Pantone pms kluren te drukken. Specifieke vragen hierover of een technische uitdaging in offset drukken? Laat het ons weten en ervaar onze passie voor print!

Meer zien? Klik hier om naar ons portfolio te gaan. Meer weten? Bel +31 (0)26 384 01 84 of mail naar info@gldprintmedia.nl
“Je bent van harte welkom om inspiratie op te komen doen.”