Webdevelopment

Door de jaren heen is Gld print & media uitgegroeid tot een multi-disciplinaire organisatie. Van offset en digitaal drukwerk, print groot formaat en signing tot en met webdevelopment. Wij zeggen natuurlijk niet voor niets dat wij regisseur zijn voor alle print, media en visuele communicatie vraagstukken.

Cross-mediaal

Cross-mediaal produceren, dat maakt het ook voor ons een stuk interessanter. Zo staan wij zelf midden in het centrum van de vraag en kunnen wij onze opdrachtgevers optimaal adviseren en van dienst zijn. Ook als het gaat om webdesign, website realisatie en webapplicaties. ICT-oplossingen die de verbinding leggen tussen de website en huisstijl van onze opdrachtgevers en het zelf kunnen bestellen van huisstijl drukwerk, brochures en nieuwsbrieven bijvoorbeeld.

Als crossmedia specialist kunnen wij je adviseren over een goede website. Een website die geheel in lijn is met de uitstraling van jouw organisatie en die je in contact brengt met nieuwe klanten. Onze eigen vormgevers en programmeurs maken de vertaalslag van webdesign naar de achterliggende techniek en vice versa.

Webapplicaties

Ben je bekend met Web to Print? Web to Print staat voor een werkwijze waarbij men via het internet informatie kiest, deze uploadt of invult, waarna deze automatisch naar een vormgegeven publicatie wordt omgezet en verder verwerkt kan worden tot een grafisch en/of elektronisch eindproduct. En dat is handig. Want: kosten en tijd besparend. Web to print oplossingen worden veelal toegepast voor huisstijldrukwerk, brochures, nieuwsbrieven, datasheets, catalogi, posters, etiketten, fotoalbums etc. 

Onze webdevelopment afdeling heeft voor web2print een aantal modules ontwikkeld. Denk aan een module om echte wenskaarten en fotokaarten online te laten versturen, of een toepassing voor de creatie van huisstijldrukwerk. En dit alles inclusief rechtstreekse bestellingen inclusief oplage, afleveradres en de afwerking. Op ieder moment en willekeurige locatie, met een korte doorlooptijd, online statuscontrole, etc. Dat zijn toch wel een aantal fijne voordelen.

Wij ontwikkelen systemen voor zowel MKB als grote beursgenoteerde bedrijven. Neem voor meer informatie even contact met ons op, zodat wij je kunnen adviseren in jouw online bedrijfsactiviteiten.

Meer zien? Klik hier om naar ons portfolio te gaan. Meer weten? Bel +31 (0)26 384 01 84 of mail naar stefan@gldprintmedia.nl
“Wij ontwikkelen systemen voor zowel MKB als grote beursgenoteerde bedrijven.”