Prepress

Een bijzonder eindresultaat begint al in de voorbereidende fase van ons productieproces. Sterker nog, onze prepress afdeling is onderdeel van het productieproces. Van het controleren en klaarmaken van aangeleverde bestanden tot en met het meedenken in (innovatieve) oplossingen. 

Altijd verzekerd van oplossingen, advies en hulpvaardigheid

Onze prepress medewerkers zijn vakmensen. Continu geschoold en altijd op de hoogte van de laatste technieken. Voor onze opdrachtgevers betekent dit dat zij altijd verzekerd zijn van (innovatieve) oplossingen, advies en hulpvaardigheid.

Het klinkt zo eenvoudig, maar een goede voorbereiding is het halve werk, nietwaar? Wij kunnen met trots zeggen dat jouw drukwerk bij ons in buitengewoon goede handen is. Ook hier geldt namelijk: onze passie, jouw meerwaarde.

Dtp-studio

Daarnaast beschikt Gld print & media over een professionele dtp-studio. Dus mocht je een logo, huisstijl, brochure, communicatie-, of promotiemateriaal nodig hebben, ook dan zijn we je graag van dienst. Gebruik makend van de nieuwste software zoals Adobe Indesign, Illustrator en/of Photoshop, kunnen wij aangeleverde bestanden, controleren, corrigeren en op de juiste wijze klaarmaken voor druk of print. Ook kunnen wij het volledige traject uit handen nemen. Met de juiste instructies en wensen toveren wij de mooiste designs, volledig gereed voor de gekozen druktechnieken.

Heb je een vraag, of wil je meer informatie over bijvoorbeeld het aanleveren van bestanden? Onze prepress medewerkers helpen je graag verder.

Meer zien? Klik hier om naar ons portfolio te gaan. Meer weten? Bel +31 (0)26 384 01 84 of mail naar info@gldprintmedia.nl
“Een goede voorbereiding is het halve werk.”