Logistiek & Fulfilment

Met alleen het drukken van een brief of folder ben je er wat ons betreft nog niet. Wij adresseren, verpakken, verzenden en zorgen ervoor dat het pakket in goede orde bij de ontvanger aangeboden wordt. Ook dat bedoelen wij als we zeggen: ‘van idee tot realisatie en verder’. Daarom bieden wij de mogelijkheid van de postale verwerking, distributie en warehousing. Uiteraard met de grootst mogelijke zorgvuldigheid, de nieuwste technieken en op een duurzame manier.

Fulfilment

Fulfilment, op order en op product niveau, is een belangrijk onderdeel voor het welslagen van een communicatieactie. Etiketteren, vouwen, couverteren, ter post bezorgen voor 24-uurs of 48-uurs bezorging, wij kijken met onze opdrachtgever mee wat nodig is om de communicatieboodschap succesvol over te brengen.

Logistiek & expeditie

Ook als het gaat om het efficiënt bereiken van je doelgroep denken wij met je mee. De aflevering van drukwerk voeren wij geheel in eigen beheer, met eigen vrachtwagens en koeriers uit. Van kleine pakketjes tot en met grote pallet zendingen, onze logistieke dienstverlening is op snelle levertijden ingericht.

Warehousing

Op het gebied van warehousing leveren wij een totaalpakket; van orderpicking tot kwaliteitscontrole en van labelen tot ompakken. Logistiek & fulfilment is een vast onderdeel van onze dienstverlening geworden. Wist je bijvoorbeeld dat wij dagelijks 80 vestigingen van één van onze klanten door geheel Nederland bevoorraden?

Ook het vervoer van drukwerk dat ergens anders nog een bewerking moet ondergaan, organiseren wij zelf. Dit is een belangrijke schakel in de bewaking van onze constante kwaliteit. Onze mensen zorgen dat ook in de laatste fase van het proces jouw order met zorg wordt behandeld.

Meer zien? Klik hier om naar ons portfolio te gaan. Meer weten? Bel +31 (0)26 384 01 84 of mail naar info@gldprintmedia.nl
“Met alleen het drukken van een brief of folder bent je er wat ons betreft nog niet.”